referenties

Mireille López Toonen, Plv. chef kabinet Provincie Utrecht
04/10/2013
“De samenwerking met Desiree heb ik als bijzonder plezierig ervaren: een vakvrouw met een uitstekend product, die goed luistert naar de wensen van de opdrachtgever. Ook de communicatie rondom een project verloopt prima.”

Monique de Boer van www.vilans.nl
23/02/2012
“Desiree heeft voor Vilans een mooie serie gemaakt van een huisartsenprakijk in een grote stad. De inloopfunctie van de praktijk wilden we in de foto’s benadrukken. Dit is goed gelukt. De beelden zijn levendig en de mensen staan er naturel op. Dat is de verdienste van Desiree! Ik heb prettig met haar samengewerkt in deze opdracht.”

Cathri en Bart
05/02/2012
“Dankzij Desiree Meulemans hebben wij een prachtig vastgelegde herinnering aan onze bruiloft. Door onze keuze voor een wat ongebruikelijke trouwlocatie (een motorklipper) met moeilijke lichtval en wisselend weer hebben we het haar misschien niet gemakkelijk gemaakt. Maar het resultaat was verrassend goed!
Desiree is een verre van opdringerige fotograaf: heel ongemerkt gaat ze haar gang. Maar in het album bladerend, zien wij een mooi en evenwichtig beeld van wat zich in het schip zowel als op het dek heeft afgespeeld. Ook van anderen horen we uitsluitend complimenten over deze reportage.”

Sonia Drannikova
12/01/2012
“Hele prettige samenwerking. Desiree was onze huwelijksfotografe en dat was zeer geslaagd. Persoonlijke aanpak, ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en met ons meegedacht over leuke ideeën en praktische oplossingen. Ze is creatief, flexibel, pro-actief, denkt leuk mee, is heel vriendelijk en levert prachtig werk!
Ik zou haar zeker adviseren voor andere projecten!”

Wies Kalsbeek, www.uitdeverf.nl
12/01/2012
“Werken met Desiree is een feest! Waarom? Nou omdat ze creatief, snel en deskundig is.”

Francine
11/01/2012
“De foto’s van onze trouwdag zijn prachtig geworden en precies zoals we ze wilden! In het gemeentehuis was de aanwezigheid van Desiree niet op te merken, waardoor de foto’s zeer natuurlijk zijn in plaats van geposeerd. Na het plechtige gedeelte bleek dat dit was uitgelopen, waardoor we last minute de locatie voor het nemen van de foto’s moesten veranderen. We zijn naar een ander park getrokken, maar dit vormde geen probleem voor de foto’s. Het resultaat is verbluffend; met zeer mooie composities en kleuren! Hierna volgde nog een receptie en ook hier werd haar aanwezigheid nauwelijks opgemerkt. Dit zorgt voor zeer leuke en grappige foto’s.
Na de huwelijksdag ontvingen we nog een prachtig fotoalbum, dat door Desiree was samengesteld. Hierdoor kunnen we nog lang nagenieten van onze fantastische dag!”

drs M.A. van Veelen van www.utrecht.nl/tentoonstellingen
11/01/2012
“De tentoonstellingen in het stadhuis worden verzorgd door het Kabinet en externe betrekkingen van de gemeente Utrecht. Desiree Meulemans heeft jarenlang voor ons de uitnodigingen gemaakt. Zij deed dit op zulk professionele en snelle wijze – zelfs ad-hoc klussen werden binnen één werkdag ontworpen, gedrukt en bezorgd – dat het ons uitermate spijt dat we, door een gemeentelijke aanbestedingsprocedure, geen gebruik meer mogen maken van haar expertise.”