Familieportret

Familieportret

Denkt u dat uw gasten of bewoners en hun familie het leuk vinden om een familieportret te laten maken? Ik werk al vele jaren als fotograaf van voornamelijk mensen en maak regelmatig groepsfoto’s op locatie.

Ik krijg dan achteraf te horen dat mensen zo blij zijn met deze blijvende herinnering en dat ze er zo ontspannen opstaan. Zo kwam ik op het idee om op locatie familieportretten te maken zodat mensen niet naar een studio hoeven en/of kunnen. Het biedt voor uw gast of bewoner en de familieleden de gelegenheid om een familieportret te laten maken in een huiselijke omgeving.

Aanbod

Het familieportret wordt op zaterdag of zondag gemaakt, een dag dat het voor familie makkelijk is om te komen.

Op uw locatie in een ruimte met een prettige huiskamersfeer, geen studio-opstelling met wit doek. Geschikt voor 1 – 8 personen, afhankelijk van de ruimte.

Er wordt ruim van te voren aangekondigd dat de fotograaf komt en op welke dag en tijdstip. Men kan zich daarvoor aanmelden door middel van een aanmeldformulier. De fotografie gaat door bij meer dan 3 aanmeldingen. Ik plan 45 minuten per familie-fotoshoot.

Kosten per familiefotoshoot:

– fotografie, selectie en nabewerking, u ontvangt 3 foto’s in hoge resolutie €185,=

Optioneel:

– Giclée (art-print), ingelijst in aluminium lijst inclusief passepartout, 30×40 cm €75,=

– Giclée (art-print), ingelijst in houten lijst inclusief passepartout, 30×40 cm €95,=

– foto op canvas, 50 x 70 cm €75,=

– foto op vurenhout met whitewash en ophangsysteem, 40 x 60 cm €125,=

alle prijzen zijn incl 21% btw, verpakkings- en verzendkosten

Hebt u als zorgondernemer of locatiemanager interesse om hieraan medewerking te verlenen en heeft uw locatie een geschikte ruimte waar het zou kunnen plaatsvinden? Ik hoor graag of u hierover met mij eens van gedachte zou willen wisselen. U kunt via deze pagina contact met opnemen.