citisens – Charell

 

Charell is 29 jaar en een echte Utrechtse. Ze heeft even in Maarssen gewoond maar woont nu weer in Utrecht, met haar vriend Romano bij haar schoonouders. Ze sparen om samen een huisje te kunnen kopen. Charell is na de middelbare school aan een opleiding voor tandartsassistent begonnen maar tijdens de stage kwam ze erachter dat het niets voor haar was. Na een tussenjaar met wat verschillende baantje heeft ze toen de kappersopleiding gedaan. Nu werkt ze met veel plezier als kapster, zeker bij deze kapperszaak, daar bestaat het team uit hele leuke meiden en jongens. Speciaal voor de foto heeft één van de collega’s net nog Charell’s haar ingevlochten.

We zijn in de sportschool van goede vriendin Samantha, oprichter en eigenaar van de sportschool èn wereldkampioen kickboksen in 2017. Hier volgt Charell al acht jaar kickboksles, ze traint twee tot drie keer per week. Eén keer heeft ze aan een wedstrijd meegedaan, dat was best heftig, ze hield er een gebroken neus en twee blauwe ogen aan over.

De gemeente? Als ze iets nodig heeft gaat ze naar het oude stadhuis in Vleuten/de Meern, daar kun je nog gewoon parkeren. “Bij het nieuwe Stadskantoor kun je je scooter niet eens voor de deur kwijt.”